Asivo Fastighets AB har som syfte att bedriva fastighetsförvaltning av egenägda fastigheter.

Asivo Fastighets AB är ett dotterbolag till Asivo Solutions AB som driver utveckling av mjukvara, framförallt sitt egenutvecklade schema- och bemanningssystem, TooEasy, som är anpassat för butikskedjor inom detaljhandeln.

Fastigheter

I dagsläget består fastighetsbeståndet av två fastigheter, den ena ligger i Göteborg, Sverige och används som kontor för anställda på Asivo Solutions AB. Den andra fastigheten ligger i Alicante, Spanien och används för uthyrning.

Fastigheten i Göteborg införskaffades hösten 2012. Omfattande renoveringsarbeten gjordes initialt innan personalen kunde flytta vilket leder till att fastigheten idag är i mycket gott skick och fungerar mycket väl för sitt ändamål. Ligger centralt i Göteborg på Danska vägen 2.

Fastigheten i Alicante införskaffades hösten 2014 och är en lägenhet på 145 m2 som ligger centralt i staden Alicante. Anpassad för 8 personer. Även här har omfattande renoveringar gjorts och våren 2015 började renoveringen bli klar. Målet är att kunna hyra ut denna lägenhet minst 20 veckor per år. Uthyrning ska ske via anställdas kontaktnät samt via befintliga uthyrningssiter.

Kontakt

Personer som är intresserade av att hyra fastigheten i Alicante kan även höra av sig direkt till Christofer Freidlitz, 0703-134043, Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. för prisuppgifter samt lediga veckor.

Go To Top